Hva skjer i 321

Som teknolog er man aldri utlært, og vi jobber hver eneste dag med å holde oss oppdatert og lære nye ting. Så ofte vi kan prøver vi også å dele det vi lærer med hverandre, og her prøver vi også å dele litt med alle dere andre.

Beskrivende bilde

Sommer, sol (noe regn) og studenter

Denne sommeren har vi hatt tre sommerstudenter hos oss. Det ble en utrolig inspirerende, lærerik og morsom sommer - både for studentene og oss!

Beskrivende bilde

Årlig klima- og miljørapport

Vi jobber for tiden med å bli Miljøfyrtårn-bedrift. Det er en omfattende jobb som krever at vi snur alle steiner hva gjelder miljø både internt og utad.

Beskrivende bilde

Utdrag fra 321 Julekalender 2022

Vi har vært år vår egne interne julekalender, der alle ansatte deler et faglig innlegg på slack hver dag fra 1. -23. desember. Her er noen eksempler på hva som har blitt delt denne jula

Beskrivende bilde

Slik skal Hamar slå Oslo i kampen om de kloke godene

Hamar Arbeiderblad (HA) skriver om hvordan 321 jobber med rekruttering, og har snakket med noen av studentene som skal jobbe hos oss i sommer

Beskrivende bilde

Sommerfest

Fredag 10. juni gjennomførte vi ÅPEN sommerfest for å feire oss selv og IT-byen Hamar. Det er trøkk i bransjen i Hamar om dagen, med flere nyetableringer og stor bredde i produkter og tjenester.

Beskrivende bilde

Lønn er et felles anliggende!

På våren er det mange som har «lønnssamtaler» og lønnsjustering. Nå som våren er her og sola steiker, så foretrekker vi å ta en utepils eller snakke om strategi fremfor lønnsforhandlinger.

Beskrivende bilde

Work-life balance på Hamar

Det må være denne vårens heteste buzzord i arbeidslivet, og det er ikke så veldig rart at “alle” nå snakker om balansen mellom jobb og privatliv. Morten og Mari snakker om veien til Hamar og 3-2-1

Beskrivende bilde

Culture eats strategy for breakfast

Tittelen er et velkjent sitat av Peter Drucker, hva betyr dette for 3-2-1?

Beskrivende bilde

Fullmånen slår sushi

Vi måtte avlyse 😭 den planlagte bespisningen på Omakase av smittevernhensyn.

Beskrivende bilde

TRETOEN AS (321) søker etter teknologer

Søk nå!

Beskrivende bilde

Alle utviklere bør bli bedre til å skrive tester!

Ukas Koder Ole Hjalmar Larsen Herje lager spill hos Norsk Tipping, og savner fokus på TDD

Beskrivende bilde

Mari er en av svært få kvinner i den mannsdominerte bransjen

Hamar Arbeiderblad (HA) publiserte en fin artikkel om 321 7. juni 2020. HA fokuserte dessuten på behovet for flere kvinner i IT-bransjen.