Fullmånen slår sushi

Bilde av oss på skitur

En god arbeidsplass krever man kjenner hverandre godt og stoler på hverandre, samtidig er det viktig å føle seg verdsatt og få utvikle seg .

Verden er rar

Det er rare tider. De fleste av oss har sittet på hjemmekontor store deler av siste året. Vi har hundrevis av timer foran skjermen i videomøter. Dette er ikke verdens beste utgangspunkt for å bygge gode relasjoner i et nytt selskap.

Så hva gjør vi da når verden er litt på snei og det er store begrensninger i hvordan vi bør omgås 🤷?

321-dagen

Vi gjennomfører en smittevennlig 321-dag. 321-dagen er vår innedag, og det skjer en gang i måneden! Dagen vi skal være sammen som selskap og hvor vi har satt av tid til å jobbe med faglig utvikling, enten som egenstudier, foredrag eller diskusjoner. Dette er dagen vi løfter hverandre, drøfter problemstillinger og inspirerer hverandre. Vi diskuterer også mye rundt hvordan vi ønsker å utvikle selskapet vårt.

Stor plass

For å kunne møtes så har vi måtte leie konferanserom med ekstra god plass. I våre egne lokaler har vi ikke har plass nok til å være alle sammen i samme rom og samtidig oppfylle alle smittevernhensyn.

Kafka

På 321-dagen i januar jobbet flere av oss med Kafka. Kafka er en distribuert strømmeplatform som vi helt sikkert kommer til å fortelle om ved en annen anledning. Noen av oss er nybegynnere og andre er svært erfarne. Morten (bildet) innledet temaet med tusj og engasjement 🎓.

Morten forteller om Kafka

Skitur under fullmånen

Vi måtte avlyse 😭 den planlagte bespisningen på Omakase av smittevernhensyn. Å spise på Hamars nye, hotte gourmet-sushi-sted er noe vi virkelig hadde gledet oss til.

I stedet bråbestemte vi oss for å ta en skitur under fullmånen. I villmarken er det enkelt å holde en stavlengdes avstand. Hele gjengen ble med!

Bildene sier sitt om hvilken opplevelse turen ble. MAGISK!

Bilde av skitur med måneskinn

Bilde av skitur med hodelykt