Hva vi leverer

Folka i 321 er erfarne konsulenter innen design og teknologi.

Vi leier ut våre konsulenter som jobber dedikert hos én kunde av gangen - og som regel i oppdrag med lengre varighet. På den måten oppnår vi nært og godt samarbeid som resulterer i de beste løsningene for våre kunder og deres kunder igjen.

Vår tilnærming

Det er ikke dere og oss - det er vi! Vi er opptatt av å forstå forretningen - å forstå kundens kunder. I tillegg mener vi det er nødvendig å bli godt kjent med menneskene fra de forskjellige fagfeltene i teamet vi jobber i. På den måten kan vi sammen ta gode valg for teknologi og arbeidsmetode. For oss handler det om å bruke gode metoder og verktøy samtidig som vi fokuserer på å spille kunden og hverandre gode i oppdrag.

321ere på internmøte på kontoret321ere ser på bildeveggen på kontoret321ere i diskusjon på seminarOppblåsbar enhørningGrafitti-kunst på hvit vegg i Hamar bySkilt som viser Hamar med store bokstaverMari Meyer og Thomas Østdahl holder 321-frokostJulefrokost på 321-kontoretLars Ingar med reinsdyr-hårbøyleLysende 321-logo på kontoretPlankett som viser at 321 er miljøsertifisert
Rakett-ikon

Vi er opptatt av at det vi leverer holder skikkelig god kvalitet og vi legger stor faglig stolthet i alt vi gjør.

1+1=3

Det er viktig for oss at kundene sitter igjen med kompetanse, metoder og løsninger som enkelt kan bygges videre på.

En konsulent fra 321 har hjerte for eget fag og deler vel villig av sin erfaring inn i et team og ut hos kunde. Vi holder ikke kompetansen tett til brystet.

Det å kunne, sammen med kunde og team, bygge en innholdsrik verktøykasse OG «levere» den fra oss etter endt oppdrag, erfarer vi at gir veldig høy verdi hos kunde - dette blir ofte sett på som det som skiller våre konsulenter fra andre.

diamant-ikon

Dette er vi gode på:

Design

I 321 bruker vi designmetodikk for å hjelpe kundene våre med å nå sine mål eller løse problemer. Vi jobber innsiktsbasert med å kartlegge og forstå, kreativt med å finne løsninger og målrettet med å evaluere hvilke løsninger som vil gi mest verdi til våre kunder og videre til deres kunder.

Vi har lang erfaring med å anvende designmetodikk på strateginivå, i utvikling av digitale produkter og i arbeid med visuell identitet og merkevare. Prosess og metode tilpasser vi hver enkelt kunde sitt behov og med utgangspunkt i ønsket måloppnåelse, ambisjons- og resultatnivå. Vi er vant til å jobbe tett med produkteier, forretningsutviklere, fagpersoner og utviklere.

321ere samarbeider på kontoret

Teknologi

I 321 sitter vi på en god gjeng med trygge, erfarne og nysgjerrige utviklere og kodende arkitekter. De egner seg særdeles godt i tverrfaglige team og finner fort sin plass i en autonom modell.

Vårt hovedfokus er å hjelpe våre kunder med å utvikle de riktige løsningene på best mulig måte. Det kan bety å innføre ny teknologi eller å endre arbeidsmetoder, men først og fremst handler det om å forstå problemet i kontekst av hvor det skal løses. Til det stiller vi med oppdatert- og høy teknologikompetanse, og lang erfaring.

Kim, Mari W og Lars Ingar i møte på kontoret
Graffiti på vegg i HamarLars Ingar Øien

La oss ta en prat!