Vi er stolte av gjengen i 321!

Fredag 10. juni gjennomførte vi ÅPEN sommerfest for å feire oss selv og IT-byen Hamar. Det er trøkk i bransjen i Hamar om dagen, med flere nyetableringer og stor bredde i produkter og tjenester. Det er mange dyktige og herlige mennesker i bransjen, og vi ønsket å samle så mange vi kunne. Også de vi ikke kjente fra før.

Dette er en idé som har sirkulert internt en stund og som har skapt engasjement. 321 er tuftet på åpenhet internt og eksternt, og en åpen sommerfest hvor alle kan melde seg på føltes som er et riktig valg.

Sommerfest 321

Vi startet med antall, ikke hvem. Vi kom frem til at 60 personer burde gå fint i lokalet vårt, og la ut påmelding som vi delte flittig. Resultatet ble på en måte over all forventning, men samtidig som planlagt. Vi startet med middag ute i parken hos vår nabo Il Teatro med Bernt Torp som innleid musiker. Deretter fortsatt vi med god stemning i 321 sitt lokale utover natta.

Dette er 321 på sitt beste. Dette er ikke en avgjørelse av leder eller styret. Dette dukker opp som en idé som deles internt og som får heiarop og konstruktive innspill underveis. Det er ingen formell «godkjennelse» men en aksept underveis av gruppen. Selve gjennomføringen baserer seg på at 3 stk rekker opp handa og tar et større ansvar for booking av musikk spisested og innkjøp, her er fortsatt sjekklister gode å ha. Men alle de andre små tingene som skaper suksess kommer av små initiativer som dukker opp og blir gjennomført uten å måtte be om godkjenning. Alle er informert om planen og målet, og gjør det de selv mener er viktig for en god gjennomføring. Dette gjør at mye bra kommer på plass, men også at det kommer noen ville ideer som enkeltpersoner mener er en god idé som aldri en fast ledergruppe eller et styre hadde kommet på i en «bestilling».

Underholdning av Bernt Torp

Bernt Torp sto for underholdning i parken.

Gjett om vi koste oss med at 60 gjester dukket opp til pizza, øl og god stemning utover sommernatta! Både vi og gjestene våre ble kjent med nye mennesker og selskaper, dette er både gøy og bra for Hamar!

I følge Eirik i 321 var dette en «betaversjon» av sommerfest. Flere av gjestene har allerede rukket opp hånda for å være med å teste neste versjon også.

Festen fortsatte inne i 321 sitt kontor

Lise og Anders gjorde sitt for å fortsette festen på kontoret.