TRETOEN, eller 321 om du vil

er et ambisiøst IT-konsulentselskap på Hamar. Vi er en samling svært erfarne og dyktige teknologer med bakgrunn fra offentlige og private aktører i forskjellige bransjer.

Hva gjør vi?

Som konsulent i 321 er du en del av et sterkt fagmiljø med fokus på fag, i oppdrag for en og en kunde om gangen. Vi tar rollen som designer, utvikler eller rådgiver i team, og jobber tett sammen med ansatte eller andre konsulenter hos våre kunder.

Ole Fredrik forran PC-skjerm

Vi er 321

Sammen løser vi oppdrag, bygger selskap og utvikler oss. Det er vi som jobber her som er 321, og hvorfor skal da noen andre eie selskapet? Alle ansatte eier 321, og alle er med å påvirke og utfører strategi og retningen for 321.

Eirik og Anders spiser lunsj på Mjøsfronten

Kultur

Vi har stor tro på deg! Vi gir deg som ansatt tillit og mulighet til å ta egne beslutninger som du mener er best for selskapet. Derfor deler vi alt av informasjon internt: agenda og beslutninger i styremøter, økonomi, kundemøter og annet noen av oss fanger opp. Dette gjør at alle kan ta gode beslutninger, på sin måte.

Les mer og gi innspill om våre verdier i Personalhåndbok (som naturligvis er åpen for alle).

Alle 321-enere sitter sammen på

321-dag

Å lære seg noe nytt er gøy! Derfor setter vi av siste torsdag hver måned til intern fagdag hvor vi bruker tiden på å lære oss noe nytt, enten alene eller i grupper. I august blir fokuset test, både noe felles og i grupper fordelt på UX, frontend og backend.

Desc

321-frokost

Det er gøy å lære noe nytt, men også veldig gøy å lære bort! Med jevne mellomrom inviterer vi inn til 321-frokost. Da serverer vi frokost og holder faglige foredrag. Noen foredrag holder vi selv, andre ganger inviterer vi eksterne inn. Naturligvis er det åpent for alle som vil delta.

Desc

Strandgata 31

Vi jobber ute sammen med kunder der hvor dette er naturlig, men vårt samlingspunkt er i Strandgata 31. Her har vi mjøsutsikt fra balkongen, kort vei til stasjonen og nærhet til de fleste utsteder og kafeer i Hamar. Lokalet er akkurat passe stort og kan enkelt tilpasses til meetups, 321-frokost eller annet gøy!

Desc