Teknolog? Bli med å skape din drømmearbeidsplass på Hamar!

Tenk å få tid til det som er gøy på fritiden, få hvilepuls når du trenger det, samtidig som du får faglige utfordringer, fellesskap og utvikling som du trenger for å trives på jobb

Du vet sikkert at Hamar-området byr på nesten ubegrenset med muligheter for kulturliv, skiløyper, fotballbaner, alt for dyre stupetårn og mye mer? Kanskje du har skjønt at Hamar er en lettvint-by og at reisetider og kø ikke er noe innbyggerne bruker energi på?

Men vet du også at jobbmulighetene innenfor teknologi er meget gode? Vi har mange dyktige konkurrenter og samarbeidspartner og dette gir deg som jobbsøker mange alternativer. Men denne gangen fokuser vi på oss selv, på 321.

threejs

Hva er 321?

321 er et ansatteid konsulentselskap på Hamar. Vi er en gruppe erfarne IT-konsulenter som har stor tro på å bygge et konsulentselskap etter følgende prinsipper:

Arbeidsoppgaver

Som teknolog i 321 vil du jobbe ute i oppdrag hos våre kunder, ofte som en del av kundens team.

Kundene våre er ikke like og dermed vil behovene variere, men eksempler på ting vi gjør hos kunder nå er:


Hva du kommer til å jobbe med avhenger av din erfaring og interesse. Hvor kan du gi verdi til våre kunder?

Ny teknolog i 321

321dag

Som ny i 321 kommer du inn i en gruppe med flat struktur hvor alle kan bidra på sin måte. Selv om du trolig er en erfaren teknolog, vil du få en 321-fadder som hjelper deg med å komme på plass og gi deg en ekstra god start i 321.

Hva slags arbeidsverktøy og lisenser du trenger er opp til deg, og du får naturligvis tilgang til 321 sin Slack. Da vil du raskt få innsyn i hva som skjer, alt fra deling av fag til diskusjoner rundt saker til neste styremøte.

I starten er det viktigst at vi blir bedre kjent. De fleste går rett ut i oppdrag, men ikke et tilfeldig oppdrag. Dine ønsker, kunnskap og bakgrunn er med og styrer hva du skal jobbe med. Du har stor påvirkningskraft med tanke på oppgaver du skal jobbe med, men også på 321 sin strategi og hvordan vi sammen kommer dit.

Arbeid sammen med kunde blir en stor del av din arbeidshverdag, og dette vil variere fra kunde til kunde. Du jobber nesten alltid i team sammen med andre teknologer og roller, enten ute hos kunde eller i 321 sitt helt nye lokale i Hamar sentrum.

Siste torsdag hver måned er satt av til 321-dag, da samles vi til fagdag for å leke, lære og være sosiale med hverandre. Du bestemmer selv hva du vil lære mer om, og hvordan du lærer best. Det er også verdt å se hva de andre skal bruke tiden på, kanskje dere skal gjøre noe gøy sammen denne dagen?

Hvem er du?

PS! Hvis du allerede bor i Hamar-området er du så klart også velkommen til å søke!

Mer om arbeidsgiveren

TRETOEN (321) AS er et ambisiøst IT-konsulentselskap på Hamar med lokale og nasjonale kunder. Vi er en samling svært erfarne og dyktige teknologer med bakgrunn fra offentlige og private aktører i forskjellige bransjer. 321 ble startet av en modig gjeng som ønsket at skape noe nytt og friskt på Hamar. Vi har en ambisjon om at Hamar skal bli en IT-by og bidrar ved at vi tiltrekker oss svært dyktige teknologer og at vi utvikler et sterkt fagmiljø.

Vi jobber ute sammen med kunder der hvor dette er naturlig, men kommer “hjem” til vårt nye lokale i Strandgata. Her er vi tett på pulsen i byen og har vårt naturlige samlingspunkt.

Åpenhet er en verdi vi lever etter. Vi ønsker at alle ansatte i selskapet skal være involvert og interessere seg for utviklingen og driften av selskapet. Vi deler vår kunnskap med hverandre, våre kunder og våre samarbeidspartnere.

Les mer om 321 og våre tanker om “work-life balanse” på https://www.321.no/publications/work-life-balance.

Vi anbefaler dessuten å sjekke vår personalhåndbok: https://info.321.no.

utsiktkontor